ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Κωνσταντινούπολη

6ήμερη οδική εκδρομή

Αναχώρηση 12/04 – 17/04/12

1η μέρα 12/04 Μ.Πέμπτη: Αθήνα – Κομοτηνή: Συγκέντρωση ώρα 07:00 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα 13/04 Μ.Παρασκευή: Κων/πολη: Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο ώρα 06.00, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλταν Αχμετ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και στο Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο.Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου.Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα 14/04 Μ.Σάββατο: Κων/πολη: Πρωινό και ελεύθερη μέρα ή προαιρετική μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή

ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη. Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση σε εκκλησία σε προάστιο της Κων/πολης. Θα ακολουθήσει προαιρετικό αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα 15/04 Κυριακή του Πάσχα: Κων/πολη:

Πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Συνεχίζουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη δεύτερη ανάσταση και στην εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλλει ο Ακάθιστος Ύμνος. Στην συνέχεια θα διασχίσουμε τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Πασχαλινό γεύμα. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα 16/04 Δευτέρα του Πάσχα Κων/πολη:

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ελεύθερες ώρες στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για τα τελευταία σας ψώνια. Αναχώρηση για την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

μέρα 17/04 Τρίτη: Καβάλα – Αθήνα:

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Τιμή συμμετοχής       295

Περιλαμβάνει

  • Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα
  • 2 γεύματα στην Κων/πολη
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνει

  • Εισόδους μουσείων
  • Ποτά, φιλοδωρήματα
  • ότι αναφέρεται ως προαιρετικό